Rioolkeuringen

link22

energieburo

projecthaalbaarheidsanalyse

Een goede en zorgvuldige doorlichting van de mogelijke projectlocaties en opportuniteiten vormt het basisbeginsel van een goede ontwikkeling. Zelfs een perfect concept kan niet het gewenste resultaat opleveren als het op de verkeerde locatie ontwikkeld wordt of voor de verkeerde doelgroep of tegen foutieve voorwaarden. De ligging van het woonconcept is tenslotte nauw verbonden met de levenskwaliteit.

Een constante opvolging van de laatste trends, tendensen en typologieŽn geven een beeld van de toekomstige noden en opportuniteiten bij ontwikkelingen. Zo hebben nieuwe maatschappelijke tendensen hun impact op de aanpak van projecten. Denk hierbij aan demografische evoluties zoals de vergrijzing en kleinere gezinnen, maar ook aan macro-economische factoren zoals de stijgende energieprijzen en de milieuproblematiek.

De omvang van de haalbaarheid en de ondersteuning overstijgt hierbij vaak het lokale project. We krijgen steeds vaker te maken met binnenstedelijke ontwikkelingen waarbij de stedenbouwkundige visie bepaald moeten worden voor de hele omgeving tot het hele stadsdeel. Dit kan gaan van PPS-projecten (publiek-private samenwerkingen) tot en met DBFM-contracten (Design Build Finance and Maintain).

Voor alle projecten streven we steeds naar een optimale kwaliteit en naar een duurzaamheid die gericht is op de toekomst. Onze ambitie is om dankzij de Projecthaalbaarheidsanalyse goede buurten te creŽren waar het aangenaam wonen, werken en ontspannen is.